Start hier

De snelste route naar een huurwoning!

Vergroot zelf jouw slagingskansen als je op zoek bent naar een huurwoning. Laat zien wie jij bent. Geef slechts enkele basisgegevens aan ons door en ontvang gratis jouw huurdersprofiel.

 

Ga je een huurwoning bezichtigen? Mail dan gewoon even jouw huurdersprofiel door aan de verhuurder of de verhuurmakelaar. Met een huurdersprofiel zien zij meteen wie jij bent. En ook dat jij bereid bent alle gevraagde documenten t.z.t. aan te leveren en ook geen problemen hebt met een toetsing van jouw kredietwaardigheid. Dit geeft elke verhuurder of verhuurmakelaar vertrouwen. Het huurdersprofiel geeft jou daarom veelal voorrang bij bezichtigingen.

 

En als je na de bezichtiging de woning krijgt toegewezen, dan verzamelen, controleren, digitaliseren en beoordelen wij al die zaken die voor verhuurders belangrijk zijn, zoals jouw legitimatie, loonstroken, bankafschriften, etc. Ook toetsen wij dan jouw kredietwaardigheid. Deze volledige screening vormt jouw persoonlijke huurderscertificaat. Het bijbehorende rapport is alleen samen met jouw unieke huurderscode (soort pincode) door elke verhuurder eenvoudig bij ons op te vragen.